ID: 116
 
Mrs Manita en slaafje, deel 1
Mrs Manita had weer een speciale middag. Een gewillig slaafje wilde vernederd worden. Dat is voor Mrs een kleine moeite. Samen met camera girl sonja, werd de slaaf goed onderhanden genomen. Mooie buiten opnames in de buurt van Schiphol.
 
ID: 115
 
Mrs Manita op de showboat, deel 3
Mrs Manita heeft voor slaaf ricco nog iets speciaals. Ze heeft brandnetels meegenomen. hij wordt erin gewikkeld en vergaat van de pijn. De pijn is zo erg, dat hij ervan...
 
ID: 114
 
Mrs Manita op de showboat, deel 2
Mrs Manita gaat bij haar slaaf ook even kijken of hij anaal ook goed schoon is. Wanneer blijkt dat dit niet goed is, krijgt hij een brandslang douche van de Mrs.
 
ID: 113
 
Mrs Manita op de showboat, deel 1
Mrs Manita heeft een nieuwe slaaf tot haar beschikking. slaaf ricco had niet veel in te brengen Samen met 2 andere Mrs nam Mrs Manita hem onderhanden.
 
ID: 112
 
Mr Taurus on erotic fair Enschede
Tijdens de beurs doet Mr T verschillende demo shows voor de beurs bezoekers. Zo ook deze keer, waarbij het 2 dames tot zijn beschikking had om mee te spelen. Beiden kregen een speciale behandeling van hem.
 
ID: 111
 
Mr Taurus in Enschede
Tijdens een erotica beurs in Enschede, liet Master Taurus de beurs bezoekers even zien hoe hij zijn slavin bespeelde. Deze nieuwe slavin in training onderging alles gemoedelijk. Sonja kwam de Master even extra helpen.
 
ID: 110
 
Op de beurs Kinkandbuy
Tijdens een beurs weekend bij kinkandbuy, zet Master Taurus zijn slavin vast aan een paal. Sonja kon het niet laten om even langs te gaan en met haar te spelen. Nu kon moonstomping niets terug doen, dus onderging ze alles wat er met haar gedaan werd.
 
ID: 109
 
Beurs te Waregem
Tijdens de beurs te Waregem doet Master Taurus een show, waarbij moonstomping onderste boven wordt opgehangen. En ja, er worden weer flinke klappen uitgedeeld.
 
ID: 108
 
Stout rode lingerie setje
Met maar weinig hulpmiddelen laat Mr T zien hoe je een BDSM spel kan spelen met je partner. Door allerlei andere artikelen te gebruiken, die niet standaard zijn. De slavin ondergaat alles gewillig en laat het over zich heen komen.
 
ID: 107
 
Kwartet show te Antwerpen
Live show op podium, tijdens erotica beurs te Antwerpen. Mr Taurus gaat met moonstomping aan de gang en Ms Eva met olivia. Beide slavinnen krijgen ieder op hun eigen manier te maken met hun meerdere.
 
ID: 106
 
Bondage fuck
Terwijl moonstomping ligt vast gebonden op het bankje, wordt ze door Master Taurus flink geneukt. Op haar gezicht komt Sonja zitten en laat zich door haar zalig beffen. Overal betasten handen elkaar en werd er geknepen en gevoeld. moonstomping kwam 2 x vlak achter elkaar klaar.
 
ID: 105
 
GoldenShower
Nadat moonstomping goed door haar Meester was geneukt, mocht ze zijn pis opdrinken. En als beloning kwam sonja mee doen en werd ze door beide ondergeplast. Het werd een natte boel. Aan het eind kreeg moonstomping de opdracht om het kutje van sonja schoon te likken.
 
ID: 104
 
Opdracht uitvoeren
Mr Taurus geeft zijn lust slavin de opdracht om sonja heerlijk te beffen. Tussendoor moet ze dan ook de pik van haar Master stijf pijpen, zodat hij haar achterlangs in beide gaatjes kon neuken. Ze gilde het steeds uit, wanneer ze geneukt werd door hem.
 
ID: 103
 
Anal hook
slavegirl moonstomping wacht wat er gaat komen. Mr taurus is allemaal leuke dingen van plan. Onder andere krijgt ze een anaal haak en krijgt ze pijp opdrachten. Sonja helpt de Master daarbij.
 
ID: 102
 
Feetlovers
slavin moonstomping krijgt de opdracht van Mr T om de voeten van sonja lief te hebben. Terwijl ze daarmee bezig is wordt ze door Mr Taurus in beide gaatjes gevingerd.
 
ID: 101
 
The Mask
Mr Taurus weet weer een slavin lekker te bespelen en geniet hier zichtbaar van. Hij krijgt hierbij hulp van sonja.
 
ID: 100
 
Bondage play on stage
Mr T heeft samen met Ms Eva een slavin goed onderhanden genomen. slavin olivia stond dit keer in het middelpunt en slavegirl lisa moest daarbij helpen. Het werd weer heftig. Met een emotie ontlading aan het eind bij olivia.
 
ID: 99
 
Podium show van Mr Taurus
Samen met zijn team geeft Mr Taurus weer een super goede podium show weg. De slavinnen kregen allemaal flinke klappen van de zwepen. Elke slavin kreeg haar eigen speciale behandeling.
 
ID: 98
 
Mr Taurus op podium met zijn huisdier
Master Taurus laat tijdens een podium show zien wat hij allemaal kan doen met zijn "huisdier"
 
ID: 97
 
Lesbische bondage
Tijdens een erotiek beurs wordt lisa gebondeerd door Mr Taurus. Hierna krijgt olivia de opdracht om haar eens een goede bef beurt te geven.
 
ID: 96
 
Show samen met Ms Eva
Een podium show die Mr Taurus samen doet met Ms Eva. De 2 onderdanige slavinnen kunnen niets anders doen, dan gewillig te zijn. Het spel gaat verschillende kanten op.
 
ID: 95
 
Double play
2 lekkere slavinnen op een podium onderhanden nemen. Dat was de opdracht van Eva. Tussen de vele klappen van de zwepen door, werden alle drie de dames opgewonden van dit spel. Ze zouden zo graag meer willen doen...
 
ID: 94
 
Erotica beurs Mechelen
Tijdens de eroticabeurs kreeg Olivia van Mr Taurus de opdracht om moonstomping eens even lekker onderhanden te nemen. In het begin kwamen er nog zwepen bij kijken, maar al snel gingen beide vrouwen in elkaar op en vergaten ze dat ze op de beurs lagen te vrijen.
 
ID: 93
 
Mr Taurus geniet dubbel
Mr Taurus geniet dubbel tijdens dit spel. Niet alleen van slavin moonstomping kan hij genieten maar ook van slavin olivia. Beide slavinnen laten de Master zijn gang gaan en genieten ook zichtbaar van elkaar.
 
ID: 92
 
Fetish Festival podium
Mr Taurus doet live podium show samen met Eva. slavin moonstomping en olivia worden door beide flink onderhanden genomen. Verschillende zwepen worden gebruikt.